Dues emprenedores impulsen ‘paquets d’experiències’ garrotxines anomenats ‘Garrotxa al sac’

Dues emprenedores garrotxines han creat una nou projecte per fomentar el turisme de la Garrotxa. Ho han fet a través d’un pack experiències com els ja coneguts SmartBox o La Vida és bella, però centrats exclusivament en les terres garrotxines, en els seus paisatges, els seus valors i els seus productes. El projecte s’anomena ‘Regala Garrotxa’ o també és conegut com ‘La Garrotxa al Sac’.

La Inès i la Joëlle, a través de la seva petita empresa local, anomenada D-aquí, han posat a la pràctica la idea de crear regals originals, a través de la venda d’experiències que es poden fer a la Garrotxa.

Són 8 paquets de diverses games i temàtiques. Tenen un preu que oscil·la entre els 30 i els 150 euros i tenen una caducitat d’un any. Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de Turisme Garrotxa, de l’Ajuntament d’Olot i de l’Associació Hostalatge de La GarrotxaAquest paquets, es poden comprar a través del web: www.d-aqui.cat i tenen un plus de qualitat, que els diferencia dels habituals packs d’experiències que es poden fer a tot l’Estat.