L’Escola Municipal d’Expressió és la protagonista del nou espot d’Olot Televisió que s’enregistrarà el proper 12 d’abril

Els alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot són els grans protagonistes de l’espot d’Olot Televisió per a la nova temporada. El gravaran properament a la plaça Major, amb la col·laboració de diversos grups timbalers. Els alumnes de l’escola preparen aquests dies el mosaic gegant que exhibiran amb el logotip del centre i la Televisió de la Garrotxa.

Aquests dies, els alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió estan pintant grans cartolines de molts colors diferents. Els professors coordinen tota aquesta feina i expliquen als nens i nenes quin és el resultat que n’esperen. Cadascuna de les cartolines és una peça essencial per conformar el gran mosaic que es mostrarà al nou espot d’Olot Televisió. Els alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió el composaran des de la plaça Major d’Olot. Per una banda, el mural mostrarà la imatge de l’Escola Municipal d’Expressió, i per l’altra, el logotip d’Olot Televisió, que al mateix temps és la mosca de la cadena. Aquests dies, els professors del centre olotí han estat provant a una de les pistes del Pavelló d’Esports com quedarà el mosaic. Volen que tot quedi perfecte.

El nou espot d’Olot Televisió s’enregistrarà el proper dissabte 12 d’abril a partir de les quatre de la tarda a la plaça Major d’Olot. Tothom qui vulgui podrà seguir en directe el rodatge. A l’espot participaran activament alguns dels grups de timbalers de la Garrotxa. De moment, més de 50 timbalers de vuit dels col·lectius més representatius de la comarca ja han confirmat la seva assistència.