Turisme Garrotxa estrena nova pàgina web renovada amb la possibilitat de fer reserves online

Turisme Garrotxa acaba d’estrenar pàgina web. Amb la voluntat de renovar el disseny del web i adaptar-lo a tots els dispositius, turismegarrotxa.com ofereix tota mena de continguts sobre els atractius de la comarca. Com a gran novetat, permet planificar una estada a la comarca contractant des d’un allotjament, un àpat o una visita guiada. Segons Turisme Garrotxa, es tracta d’un web de primer nivell per a una comarca de primera.

Tot Garrotxa, què fem, on menjar, on dormir… són alguns apartats de la nova pàgina web de Turisme Garrotxa. Aquests dies ja s’ha posat en funcionament amb un disseny innovador que recull tota la d’informació turística de la comarca i proposa experiències per viure la Garrotxa amb intensitat.

www.turismegarrotxa es dirigeix als visitants de la comarca i també als professionals del sector i incorpora una àrea per als associats.  La nova pàgina web (en català, castellà, anglès i francès) té una secció dedicada a les xarxes socials perquè tot el contingut es pugui compartir i també crear mentre es participa d’una estada única a la Garrotxa.

Amb la nova pàgina web de Turisme Garrotxa que s’ha presentat aquest dimarts es consolida a les xarxes l’aposta per un model turístic de qualitat que, a partir de la suma d’esforços entre el sector públic i privat, treballa en la promoció d’un desenvolupament sostenible arrelat al territori. Una informació que cada vegada es consulta més a través dels dispositius mòbils.

L’anterior web de Turisme Garrotxa, que es va estrenar l’any 2007, ha registrat un creixement constant d’usuaris: només durant l’últim any ha registrat 240.000 accessos. L’Estat Espanyol, seguit de França, el Regne Unit i Alemanya són els països de procedència de les persones que han consultat el web des del mes de desembre de 2012 al desembre de 2013.