L’Ajuntament d’Olot ha adjudicat les obres dels nous vestidors de l’estadi municipal

El projecte de remodelació de l’Estadi Municipal d’Olot està a punt de començar. Ahir, l’Ajuntament d’Olot va adjudicar la licitació de les obres a l’empresa de construccions Puig Alder de la Vall d’en Bas. L’obra contempla l’edificació de l’estructura que acollirà els nous vestidors.

La reforma i millora total de l’estadi esta contemplada amb dues fases, i la primera fase, esta a l’hora composta de tres fases més. La que es va adjudicar ahir va ser la fase 1.1 que se centra bàsicament en el mòdul dels vestidors., i que constarà 190 mil euros. Aquesta és la imatge que es va mostrar que quedaria el nou estadi de la Unió Esportiva Olot. Les obres començaran d’aquí un mes com a molt tard.

Ara s’està pendent de l’adjudicació de les obres de la fase 1.2, que inclouen la construcció d’un sala de juntes del club, un espai destinat al material esportiu, a la premsa i als controls antidopatge, i una zona de serveis com la restauració.

D’altra banda hi ha el tema de la seguretat del camp. Fa uns dies, va sortir a la llum que l’Estadi actual incompleix les mesures de seguretat estructural des que acull partits de Segona B. L’Ajuntament també té pensat destinar uns diners a les modificacions pertinents per tenir-ho tot en ordre,  i hi destinarà una partida de 70 mil euros.  De moment ja s’ha destinat un espai específic per a aficions potencialment problemàtiques, delimitat i separat de la resta de la graderia, com es va fer quan va venir el Nàstic, i ara faltarà eliminar les pedretes del terra, pavimentant l’entrada, i la creació de sortides d’emergència. L’actual Estadi Municipal es va construir ara fa 59 anys, i pràcticament no s’hi han fet intervencions fins ara.