Aquest dijous s’ha celebrat la primera reunió de la Taula d’Ocupació d’Olot per intentar millorar els processos d’inserció laboral

Ahir a les 7 de la tarda començava a l’Ajuntament d’Olot la primera Taula d’Ocupació d’Olot. Està integrada per representants de l’Ajuntament d’Olot i l’Associació d’Aturats Majors de 40 anys de la Garrotxa, a més d’importants empreses de la Garrotxa, empreses de treball temporal, els sindicats Comissions Obreres i UGT, personal del Servei d’Ocupació de Catalunya, del Consorci d’Acció Social i la Fundació d’Estudis Superiors.

Els objectius de la taula són compartir informació entre els diferents agents i millorar els processos d’inserció laboral, tant pel que fa al que el sector públic i privat pot oferir, com pel que fa a la preparació de les persones a l’atur.

La Taula d’Ocupació d’Olot és una de les primeres que s’organitzen a les comarques de Girona. Es convocarà un cop cada dos mesos per solucionar el problema de l’atur a la ciutat i la comarca.

Deixa un comentari