El CPA Olot es proposa per la candidatura dels Premis Nacionals de l’Esport 2013

Aquest dijous, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olot ha aprovat, entre d’altres punts, proposar el Club Patinatge Artístic Olot com a candidat a un dels Premis Nacionals de l’Esport 2013 convocats pel Consell Superior d’Esport de l’Estat Espanyol.

Concretament, al premi anomenat ‘Copa Barón de Güell’ que reconeix equips o seleccions nacionals que han destacat notablement durant l’any anterior en el seu àmbit esportiu. El grup de xou del Club Patinatge Artístic Olot té tots els reconeixements per obtenir aquest premi. El CPA Olot és campió de Girona, de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i de tot el món. I guanyador, a més, de la primera Copa de Nacions el passat mes de desembre. El CPA Olot s’ha consolidat com un club de patinatge de referència al món i seria un merescut aspirant al premi.

 

x