El davanter de la Unió Esportiva Olot Carlos Martínez renova per dues temporades més

El màxim golejador de l’equip i el segon màxim realitzador del grup 3 de la Segona Divisió B vestirà de vermell dos anys més. El projecte esportiu i la confiança amb la Junta Directiva han estat claus per la renovació de Carlos Martínez. El jugador ha apostat pel projecte esportiu de la Unió Esportiva Olot, tot i tenir ofertes d’altres clubs, demostrant una vegada més el seu compromís i estima al club garrotxí.

El mataroní ha demostrat la seva vàlua en aquesta categoria. 12 gols en el que portem de temporada són el seu aval, i és dels màxims golejadors del grup. Carlos va arribar la temporada passada, i es va erigir com la referència en atac de l’equip, 26 gols en la temporada regular i 5 més al play-off d’ascens. Des que va arribar a la Unió Esportiva Olot, el rendiment del jugador no ha fet més que reafirmar l’encert del club a l’hora de contractar els seus serveis.

x