La UE Olot rebrà el Llagostera aquest diumenge amb ànims de revenja

El municipal d’Olot serà diumenge a les 17h de la tarda l’escenari del duel gironí a Segona B entre la Unió Esportiva Olot i el Llagostera. Aquest serà el matx que enfrontarà dos dels clubs de la categoria amb una trajectòria més important dels darrers cursos, aconseguint quasi el mateix nombre d’ascensos.

Els dos clubs necessiten sumar tres punts, tot i que els tècnics dels dos equips, LLuís Carrillo i Arnau Sala, coincideixen que l’Olot té una responsabilitat més gran per la mala ratxa que l’ha perseguit als darrers partits. A més, l’últim derbi gironí entre els dos equips a casa del Llagostera va deixar en molt mala posició l’equip garrotxí en la primera volta, amb un resultat de 5 a 0. Ara els dos clubs gironins es troben cara a cara de nou, el Llagostera ocupant la primera posició a la categoria i l’Olot, la catorzena, 23 punts per sota.

El diumenge abans del duel també tindrà lloc la primera festa de la Grada d’Animació de l’Olot, amb diverses activitats al matí i un dinar popular. En aquest sentit, els dos tècnics tornen a coincidir: la grada olotina contribueix en gran part a les victòries de l’equip.