Un documental recorda els ‘meravellosos seixanta’ a Olot

El treball és una producció de la sèrie ‘Memòries’ de l’ajuntament de la capital garrotxina, que ha comptat amb la col·laboració de l’associació Fent Amics Nostàlgics dels Seixanta (FANS).

Els anys seixanta va ser una època trencadora en molts sentits, en què l’aparició de la música rock contrastava amb els valors de la dictadura franquista, encara ben vigents. Tot i així, a Olot van néixer una vuitena de grups juvenils de música moderna. El documental ‘Memòries d’aquells meravellosos seixanta’ mira cap al nostre passat més recent per  recordar els inicis de les minifaldilles i les guitarres elèctriques i va presentar-se enguany al certàmen Olot.doc. Aquesta setmana al MAC Exprés recollim el testimoni de les persones que han col·laborat en el procés, entre elles alguns membres de FANS i el periodista Eduard Miguel, autor del documental.