El CV Olot destrossa al Sant Boi, segon classificat, en un autèntic partidàs (3-0)

Els homes de Miquel Roca rebien a un dels dos favorits per guanyar la lliga, el CV Sant Boi, que s’estava jugant el liderat. Els olotins han passat per sobre del rival i han posat la cirereta al pastís d’una temporada per emmarcar a falta de tan sols dos enfrontaments.

Partidàs d’un CV Olot que ha deixat amb la boca oberta al públic del pavelló garrotxí amb una exhibició davant del CV Sant Boi, que s’ha deixat mitja lliga avui a la capital de la Garrotxa.

Un primer set esplèndid ha aplanat el camí cap a una victòria molt treballada i ¡fins i tot indiscutible davant d’un Sant Boi que s’ha vist totalment sorprès pels olotins. En el segon i el tercer set, els locals han matat al rival amb fortalesa mental, guanyant punts llarguíssims que exigien un nivell de qualitat i concentració dignes de categories superiors. El CV Olot ha demostrat que no té res a envejar-li als equips de dalt.

Ni la plaga de lesions durant la temporada -avui Marc també s’ha lesionat- ni l’objectiu principal de la permanència han afectat a un CV Olot que enguany s’ha assegurat un 4t lloc d’un mèrit increïble. El partit d’avui, tombant a tot un aspirant a l’ascens i a falta tan sols de dos partits per al final de la lliga, ha estat el premi perfecte per a un equip lluitador que ha gaudit a la pista i ha ensenyat el seu nivell a un públic entregat.