El Nen de Rialles protagonitza el 18è volum de la col·lecció ‘Contes de la faràndula’

El Nen de Rialles protagonitza el nou conte de la faràndula, obra de Dolors Arqué amb il·lustracions de Tavi Algueró. El dissabte els seus autors van assistir davant de l’església Sant Esteve d’Olot per presentar la seva obra, titulada L’aprenent de gegant.

Ja ha sortit a la llum el 18è volum de la col·lecció Contes de la faràndula, aquest cop editat per l’Institut de Cultura de la Ciutat juntament amb l’entitat olotina Rialles. L’aprenent de gegant, protagonitzat pel Nen de Rialles, és el resultat de la dedicació de dos artistes garrotxins, la Dolors Arqué i en Tavi Algueró. El primer aporta el text, i el segon, les il·lustracions.

El nou exemplar va ser presentat el dissabte a la tarda davant de l’església Sant Esteve d’Olot, amb una explicació de la història per part dels seus autors i un ball del Nen de Rialles. En acabar, també es va poder comprar el llibre signat pels dos artistes.

Amb aquest nou conte, s’amplia la col·lecció de Contes de la faràndula, un conjunt de còmics únics per a nens i nenes que tenen com a protagonistes els personatges de la faràndula olotina. Durant tot el mes d’abril, s’exposaran els esbossos del conte a la Biblioteca Marià Vayreda.

x