El periodista olotí Josep Puigbó presenta a Olot el llibre ‘(S)avis. Lluny del silenci i de la queixa’

Divendres Josep Puigbó va presentar a Olot el llibre d’entrevistes ‘(S)avis. Lluny del silenci i de la queixa’, el recull de les 13 primeres entrevistes fetes al programa (S)avis, que el periodista olotí dirigeix i presenta a Televisió de Catalunya. La casa museu Can Trincheria va quedar-se petita per assistir a la presentació, que va comptar amb la presència de la cantant Nina i un dels entrevistats al llibre, el biòleg Ramon Folch.

Per a la presentació a Olot del llibre d’entrevistes ‘(S)avis. Lluny del silenci i de la queixa’, el periodista Josep Puigbó va comptar amb la companyia de la cantant Nina, el biòleg Ramon Folch i el responsable de l’editorial Meteora Jordi Fernando. La sala d’actes de Can Trincheria va quedar-se petita per assistir a l’acte. Entre els presents més il·lustres, el conseller de Salut, Boi Ruiz, que no va perdre’s detall de les paraules expressades durant els parlaments.

El llibre de Josep Puigbó, publicat amb el segell de l’editorial Meteora, és un recull de les 13 primeres entrevistes realitzades al programa (S)avis de Televisió de Catalunya. El suggerent subtítol de la publicació, “lluny del silenci i de la queixa”, dóna compte de la qualitat dels entrevistats: personalitats compromeses amb la societat amb una opinió constructiva de la realitat que els envolta.

Un dels entrevistats al llibre, Ramon Folch, va ser present a l’acte. El biòleg va lloar la feina de l’autor, que no s’ha limitat a transcriure les entrevistes emeses per televisió, sinó que hi ha elaborat un discurs propi i més ric, aportat per la mirada del periodista.

L’acte va ser presentat per la cantant i actriu Nina, un encàrrec que va acollir amb molta il·lusió, segons va confessar. El programa (S)avis ja té a punt una nova temporada per oferir als espectadors. De moment, Josep Puigbó ofereix en format paper les impressions, paraules i raonaments de 13 dels savis més destacats de la història recent de Catalunya, per al gaudi dels seus lectors.

 

Deixa un comentari