El RC Garrotxa perd la final per l’ascens davant del Químic B per un xut entre pals en el darrer minut del temps afegit (17-18)

Mala sort per al Rugbi Club Garrotxa, que aquest dissabte a la tarda va veure frustrat el seu ascens a Segona Catalana davant del Químic B. Un xut entre pals en el vuitè minut de temps afegit va decidir un partit en el que els garrotxins van perdre per un ajustat 17 a 18.

Un xut entre pals al vuitè i darrer minut de temps afegit frustrava dissabte a la tarda a Girona l’ascens a segona catalana del RC Garrotxa, que disputava el partit més decisiu de la temporada. De fet, es tractava del darrer matx, la final que decidiria el campió de tercera catalana i l’equip que el curs vinent jugaria a segona.

La sort no va estar al costat dels olotins, que van fer un gran partit però es van topar amb un rival que va utilitzar a nou jugadors del primer equip. Tot i així, les forces van estar del tot igualades i els Teixons no li van perdre la cara a l’encontre en cap moment. El Garrotxa s’ho jugava tot a una carta tot i haver signat una temporada impecable, però els nervis no van passar-li factura a un equip que va estar a l’altura de la final. Un ajustat 17 a 18 va ser el resultat final d’un partit que enfrontava al campìó del grup Nord, el RC Garrotxa, i el del Grup Sud, el Químic B, que jugarà la temporada vinent a segona catalana.

Tot i la derrota el RC Garrotxa ha signat una gran temporada i el curs vinent ho tornarà a intentar. L’equip va ser homenatjat per la Unió Esportiva Olot i va fer el servei d’honor abans del derbi de diumenge davant del Llagostera.