L’alcalde d’Olot viatjarà al Congrés de Madrid per reclamar la celebració de la consulta

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, viatjarà fins a Madrid el proper 8 d’abril per reclamar que Catalunya pugui celebrar la consulta. Ho farà en qualitat de vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència, entitat que viatjarà per donar suport a la intervenció dels representants del Parlament de Catalunya. L’alcalde ho ha anunciat aquest matí durant l’activitat de la campanya ‘Sí, vull votar’, que Convergència Democràtica de Catalunya ha portat a Olot.

Convergència Democràtica de Catalunya ha portat fins a Olot el vehicle de la campanya ‘Sí, vull votar’, per demanar als ciutadans el suport per celebrar la consulta sobre el futur de Catalunya. Els responsables del partit asseguren que a Olot, el suport a la consulta és majoritari. Aquest matí, els que n’han signat a favor, ho feien convençuts.

L’alcalde d’Olot i el president de Convergència Democràtica a la Garrotxa, Miquel Calm, han estat a la plaça Rector Ferrer per explicar les raons de la petició. Davant dels mitjans, Josep Maria Corominas ha anunciat que el proper 8 d’abril serà al Congrés dels Diputats per donar suport a la petició dels representants del Parlament de Catalunya de celebrar la consulta el proper 9 de novembre. Ho farà com a vicepreident de l’Associació de Municipis per la Independència.

El vehicle de CDC ha estat aquest matí a Olot i aquesta tarda és a Besalú. Els propers dies la campanya es deixarà veure també en d’altres municipis de la Garrotxa.

Deixa un comentari