Nan Oliveras acaba la seva preparació a Sud Amèrica amb una tercera posició a la Copa Panamericana

El nom del triatleta olotí Nan Oliveras segueix traspassant fronteres: aquest diumenge va finalitzar la seva preparació a Xile i Argentina amb una tercera posició a la Copa Panamericana de Valparaíso. Oliveras ha aconseguit tres podis en quatre curses disputades en el darrer mes pel continent.

triatló valparaíso

La Copa Panamericana de Valparaíso era la darrera carrera en la que participava Nan Oliveras en la seva preparació a l’Amèrica del Sud. El triatleta olotí ja havia demostrat el seu potencial amb un quart lloc a Mendoza (Argentina), i amb dues victòries a les curses xilenes de Tomé i Valparaíso. Aquesta vegada, a la Copa celebrada al mateix municipi Oliveras va ser tercer, per darrere el local Felipe Barraza i el brasiler Marcus Vinicius Fernandes. El triatleta garrotxí va acabar amb un temps d’una hora, 53 minuts i 47 segons, a només quaranta segons de Fernandes i a tres minuts del vencedor. En els resultats parcials, el millor del darrer tram de cursa va ser el mateix Oliveras.

Amb aquest triatló finalitza la seva estada de dos mesos per Xile i Argentina, i tornarà cap a Pontevedra per competir als Campionats d’Espanya Èlit a Aviles (6 d’abril) i a la Copa d’Europa de Quarteira (13 d’abril).