La Fira Alimentària de Barcelona serveix d’aparador a les empreses garrotxines

La Fira Alimentària de Barcelona és la fira de la indústria agralimentària més gran de tot Espanya i una de les més importants mundialment. En aquesta edició hi participen 3.800 empreses, i s’espera que hi arribin compradors de 60 països diferents.

La Fira esta composta per 6 pavellons diferents, on hi destaca el d’‘Intercarn’. Aquest pavelló, ha experimentat enguany un gran augment d’expositors i s’ha vist obligat a ampliar el seu espai. El 73% del sector alimentari de la Garrotxa és el càrni, per aquest motiu diverses empreses garrotxines són presents en aquest espai. Noel és una de les empreses líders dins aquest sector. Un dels projectes que presenta a la Fira és un nou pernil curat anomenat 1940.

A part d’aquest exclusiu pernil, hi ha altres productes a destacar. Un d’ells és l’hamburguesa Natrus, que va sortir al mercat fa poc, i que ha obtingut premi.

La indústria càrnia és considerada el sector agroalimentari més exportador de tota la Fira. I és una bona sortida perquè les empreses més petites puguin ser competitives al mercat, com per exemple, per les empreses d’embotits Calet i Porxas.

x