Arrenca el Festival literari MOT, que arriba a la Garrotxa aquest cap de setmana

El Festival literari MOT va arrencar ahir a Girona, amb una programació carregada d’activitats relacionades amb la literatura fantàstica, la temàtica d’aquesta primera edició. Malgrat que el certamen arribarà a Olot la setmana que ve, el primer esdeveniment del MOT que trepitjarà la Garrotxa serà aquest mateix cap de setmana, amb una excursió que viatjarà pels paratges on transcorre la novel·la fantàstica Kàrvadan.

La ruta del Kàrvadan és la primera de les activitats programades pel festival literari MOT a la Garrotxa. Es tracta d’una excursió de quatre hores de durada -dues de marxa efectiva-, que recorre els espais on passa Kàrvadan, la primera novel·la de l’escriptor d’Argelaguer, Carles Batlle. Tindrà lloc els dies 5 i 6, i sortirà a les 8 del matí de Besalú per caminar pels voltants de la Mare de Déu del Mont, on Batlle llegirà alguns fragments del llibre.

El Festival MOT, que es centra aquest 2014 en la literatura fantàstica, va arrencar ahir a Girona, amb la conferència inaugural de l’escriptor Albert Sánchez Piñol. La programació del certamen arribarà a Olot la setmana que ve, amb la participació de noms destacats de la literatura fantàstica com Jacobo Siruela, Anna Starobinets o Fernando Iwasaki.

Per participar a les activitat d’inscripció prèvia, com l’excursió de la ruta del Kàrvadan, cal fer-ho a través de la web del festival MOT, o bé a Can Trincheria d’Olot.

Deixa un comentari