La GIOrquestra del garrotxí Marcel Sabaté inclou Olot a la gira de ‘El Petit Mozart’

L’orquestra simfònica de les comarques gironines, la GIOrquestra del garrotxí Marcel Sabaté, presenta el concert ‘El petit Mozart’, que comptarà amb el jove solista de 12 anys Michael Andreas Haeringer. El concert es podrà veure a Olot, Torroella de Montgrí i Girona.

En el marc d’una petita gira de tres concerts, la GIOrquestra actuarà properament a Torroella de Montgrí, Olot i Girona. Serà una gira especial perquè l’orquestra simfònica de Girona anirà acompanyada per aquest jove intèrpret com a solista. Ell és Michael Andreas Haeringer que, amb tant sols 12 anys ja ha afrontat algunes de les principals obres de repertoris per a solistes i ha actuat arreu d’Europa. Actuarà sota la batuta de Marcel Sabaté, director de la GIO, que referma així un dels objectius de l’orquestra, col·laborar amb nous talents.

Continuant amb la línia estratègica de la GIO, la gira d’El Petit Mozart, es complementarà amb un assaig obert als alumnes d’escoles de música i als ciutadans.

Aquest assaig es farà el 26 d’abril a l’espai Ter de Torroella de Montgrí però no serà fins el 27 que s’oferirà el concert en el mateix escenari. La gira seguirà a Olot l’1 de maig i finalitzarà a Girona el dia 11 del mateix mes.