La jornada de donació de sang de l’escola Malagrida aconsegueix recollir una trentena de bosses de sang

L’escola Malagrida va acollir divendres una jornada de donació de sang, que va coordinar els alumnes de cinquè de primària a través de l’Àrea de Ciutadania. Era la primera vegada que l’escola acollia una campanya d’aquest tipus, i va resultar ser tot un èxit dins de les activitats d’aquest tipus empreses des d’un centre educatiu, ja que es van poder recollir una trentena de bosses de sang.

L’escola Malagrida ha emprès una nova iniciativa per donar mostra de la seva implicació amb la ciutadania. Divendres va acollir a la biblioteca del centre una jornada de donació de sang. L’han organitzat els alumnes de cinquè de primària a través de l’Àrea de Ciutadania del centre. Treballant en aquesta iniciativa, els alumnes s’han adonat de com és d’important la solidaritat en la donació de sang. Al final de la jornada, es van recollir una trentena de donacions. L’activitat va acabar com havia començat, amb un ball dels alumnes de cinquè que prèviament havien assajat.