El trànsit de Bracons s’estabilitza en 6.300 vehicles diaris

El cinquè aniversari de l’eix Vic-Olot ha desvetllat les últimes xifres de trànsit que ha passat per la via en l’últim any. L’eix es va inaugurar amb la previsió d’arribar als 9.000 vehicles diaris, però en realitat, la freqüència de la via que connecta la Garrotxa amb Osona ha estat inferior, entre altres coses, a causa de la crisi econòmica. Es pot dir que el trànsit de Bracons s’ha estabilitzat entorn dels 6.300 vehicles en ambdós sentits.

L’any 2013 hi va haver una mitjana de 6.323 vehicles per dia. Al mes de desembre, però, es va assolir un rècord, arribant als 216.800 vehicles, el que representa prop de 7.000 diaris. Fins llavors, el pic més alt a nivell d’afluència de vehicles havia estat l’octubre del 2011, amb gairebé 213.000. La majoria dels vehicles que van circular per la via l’últim mes del 2013 van ser vehicles lleugers, un 85%, enfront dels pesats, que van representar un 14%.

x