La UE Olot busca segellar la seva permanència a Segona B, amb el partit contra el Llevant B

Els homes d’Arnau Sala trenquen la ratxa de tres derrotes consecutives i recuperen el marge de set punts respecte a la plaça de promoció de permanència i de deu amb el descens directe. Amb els 3 punts aconseguits a l’últim partit contra el Llagostera, líder del tercer grup de la Segona B, la Unió Esportiva Olot es situa més a prop de la permanència a la categoria.

El diumenge a les 11:30h, buscarà segellar la seva continuïtat a la competició al camp de Llevant B, el rival que es troba en zona de descens directe, a 10 punts per sota del conjunt garrotxí, que es situa amb 40 punts. A més, el gol des dels onze metres que va fer Carlos Martínez en el darrer partit al camp, el converteix en el màxim golejador del grup tercer, juntament amb Cristian Herrera de l’Elx B. L’altra preocupació de l’Olot és el València Mestalla, que actualment ocupa la plaça de promoció de permanència. El diumenge també podria quedar mig sentenciada, amb la visita al camp del Vila-real B, un dels equips forts del grup. El fet de mantenir o ampliar el marge de set punts actuals respecte als valencians deixaria l’Olot molt més a prop de la permanència a Segona B.

 

x