L’Escola Municipal de Música d’Olot ha interpretat un ‘Gran Musical’

L’Escola Municipal de Música d’Olot ha celebrat un dels tres Festivals que fa cada any perquè els alumnes puguin ensenyar el seu aprenentatge a pares i amics. Enguany, el Festival ha girat sobre el tema dels musicals i se l’ha anomenat ‘El Gran Musical’.

Els 200 alumnes d’entre 8 i 18 anys que hi han participat han tocat cançons de 12 musicals diferents, entre ells, hi destaquen el de Cabaret, el del Fantasma de L’òpera, Jesucrist Superstar, Grease o els Miserables.

També es va interpretar una peça conjunta, que va ser la cançó de ‘Himne dels Pirates’ de Mar-i-cel amb diferents de tot tipus, des de’instruments de corda a instruments de vent, com per exemple, el sac de gemecs.

El mes que ve, es farà una altre espectacle on els alumnes més menuts interpretaran una cantat, un conte musicat de la ‘Rebel·lió de a cultura’. 

Deixa un comentari