L’Espai Paper porta l’arquitectura i el Modernisme a l’Escola Municipal d’Expressió

Aquest curs, l’Escola Municipal d’Expressió també participa en un projecte basat en l’arquitectura i el Modernisme. Els dies 26 i 28 de març, dues arquitectes, la Marta Rofín i la Mònica Molas, van oferir als nens unes classes especials emmarcades dins el projecte Espai Paper, per difondre l’arquitectura a les escoles.

Els alumnes de l'Escola Municipal d'Expressió aprenen les diferents formes arquitectòniques del Modernisme

A través d’imatges, basades en formes dels elements naturals, com plantes, flors o animals, van ensenyar als nens la manera d’actuar dels arquitectes propis del Modernisme, entre els quals es trobava Antoni Gaudí. Els alumnes de plàstica van reconèixer la seva obra de seguida, ja que el mateix mes van visitar, acompanyats dels seus pares, l’obra cabdal de l’arquitecte, la Sagrada Família. Al final de les sessions, l’alumnat va participar a uns tallers per demostrar els coneixements apresos, relacionant les formes orgàniques amb imatges d’edificis.