Turisme Garrotxa participa al Saló Internacional de Catalunya per fidelitzar el turisme de Barcelona i presentar la nova pàgina web

Avui comença a Barcelona una nova edició del Saló Internacional de Turisme de Catalunya. Turisme Garrotxa hi serà present durant tots els dies que durarà el certamen, fins diumenge. L’ens público-privat de la comarca té molt clar que ha de seguir sent present per fidelitzar el turisme procedent de Barcelona i rodalies, que representa el 50% de les persones que visiten la Garrotxa. Hi promocionarà la nova pàgina web i el programa d’activitats GPS.

Turisme Garrotxa assisteix des d’avui al Saló Internacional de Turisme de Catalunya. Ho fa sota el paraigües del Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona, en l’espai destinat a les comarques de muntanya. L’ens público-privat de la Garrotxa creu que és important seguir present al saló internacional, per fidelitzar els visitants procedents de Barcelona i rodalies, que encara representen el 50% del turisme a la Garrotxa.

En l’edició d’enguany del Saló Internacional, Turisme Garrotxa donarà a conèixer la nova pàgina web, que s’acaba acabada d’estrenar, que permet fer reserves on-line i compartir tota la informació a les xarxes socials. També promocionarà el nou programa d’activitats GPS. Turisme Garrotxa segueix apostant per l’atenció directa al turista potencial que visita el Saló Internacional de Turisme de Catalunya per donar la resposta adequada a tot aquell que pregunta per la comarca.

x