L’Escala en HI-FI de FANS arriba a l’onzena edició amb 24 actuacions

Més espectacles aquest cap de setmana. El del dissabte a la nit va anar a càrrec de l’entitat FANS, els amics nostàlgics dels 60, que van organitzar l’onzena edició de l’Escala en HI-FI. Un espectacle de playback que va aconseguir aplegar més de 200 persones al restaurant Can Xel.

Can Xel va ser l’escenari de l’onzena edició de l’Escala en HI-FI de Fans, l’associació garrotxina que aplega els millors amics dels anys 60. Es tracta d’una iniciativa creada exclusivament per al gaudi dels seus integrants i aquells que vulguin.

La nit va ser llarga ja que va comptar amb un total de 24 actuacions. Però a part de la disbauxa, també hi havia petits talents que aprofitaven l’espectacle per donar-se a conèixer.

La nit va anar presidida per un sopar al restaurant de Can Xel, al qual van assistir més de 200 persones, algunes fins i tot de comarques veïnes com Osona.

 

Deixa un comentari