L’Olot empata a un contra el Llevant B i manté la diferència respecte el descens

La Unió Esportiva Olot empata a un contra el Llevant B, un dels seus rivals més perillosos en la lluita per evitar el descens. De totes formes, el punt és bo pels homes d’Arnau Sala, que mantenen la distància respecte el descens directe. Coro ha avançat els olotins amb un llançament de falta directa, però els valencians han empatat pocs minuts després gràcies a Galán.

L’Olot tenia una bona oportunitat per pensar en una permanència virtual perquè visitava el Llevant B, el club que marca les posicions de descens directe de Segona Divisió B. Però els homes d’Arnau Sala no han pogut dominar a uns valencians conscients de la seva situació, i que volien aferrar-se a les darreres opcions de salvar-se. En l’onze inicial, repetien els mateixos homes que havien aconseguit la victòria contra el Llagostera fa una setmana, amb l’excepció d’Hostench per Valentín; Canal ha tornat a actuar com a lateral, aquest cop situat al costat dret de la defensa.

A la primera part, les oportunitats olotines arribaven amb més freqüència, però el Llevant B també ha disposat de contraatacs per avançar-se al marcador. L’equilibri es feia patent amb l’empat a zero que reflectia el marcador a la mitja part. Però la represa començava molt bé per l’Olot, que al minut 60 marcava el 0 a 1 mitjançant un golàs de falta directa de Corominas. Poc li duraria l’alegria als homes d’Arnau Sala, perquè vuit minuts després Galán empatava de nou pel Llevant B després d’un contraatac. L’Olot ha seguit buscant la victòria, i fins i tot s’ha vist un gol anul·lat de Grant al minut 86 per fora de joc. Així ha acabat el partit, amb l’1 a 1 al marcador del camp valencià de Buñol.

L’entrenador de la Unió Esportiva Olot, Arnau Sala, ha lamentat les ocasions desaprofitades del seu equip, destacant que només han pogut obrir la llauna de la porteria valenciana mitjançant la pilota aturada, amb el llançament de falta de Coro.

Amb el resultat, l’Olot es manté a la 14a posició, deu punts per sobre el descens directe, que marca el Llevant B. La bona notícia és la derrota del València Mestalla, que ocupa posició de promoció de descens: la diferència respecte als valencians creix fins als 8 punts.