Els ajuntaments de l’Associació de Municipis per la Independència faran plens extraordinaris el dia que el president Mas aprovi el decret per convocar la consulta

L’Associació de Municipis per la Independència vol que el dia que Artur Mas aprovi el decret per convocar la consulta, els municipis convoquin en paral·lel plens extraordinaris per donar-li suport. Els alcaldes volen concentrar tots els esforços del govern local en aquesta mesura, i que els ajuntaments deixin d’aprovar altres mocions de suport al procés ja que la justícia està actuant amb contundència i rapidesa. Ahir van reunir-se en junta a Barcelona els alcaldes membres, entre ells, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, que és vicepresident de la formació.

Els alcaldes de l’Associació de Municipis per la Independència, han valorat com un menyspreu el rebuig de les aspiracions de Catalunya expressat dimarts al Congrés dels Diputats. 

x