Els olotins Pols actuen a la Sala El Torín dins la programació de La Roda Musical

Fa poc més d’un any que van ser els guanyadors del concurs de músics locals La Roda de Recanvi i ahir van poder gaudir del seu premi, actuar dins el cicle olotí. Al MAC Exprés d’aquesta setmana entrevistem als membres del grup Pols per parlar del concert i recordar tot el que han viscut durant aquests últims mesos amb el llançament del seu primer disc, Senyals de vida.

Els Pols s’han guanyat un lloc en l’escena musical de la comarca en un temps rècord. El seu segon concert com a grup els va permetre guanyar el concurs per a músics locals que es convoca cada any dins de La Roda Musical. Aquest dijous ells van ser els protagonistes del cicle, en un concert on van presentar Senyals de Vida, un disc de sis cançons intimistes amb pinzellades de rock. En els últims mesos els hem vist involucrar-se en el teixit associatiu de la ciutat participant en els ‘Concerts d’estar per casa’ d’El Mini o la iniciativa Olotx2 o el festival Lluèrnia.  La cançó ‘Despertant records’, sobre el concepte artístic de Rafel d’Olot, pintor de quadres per a persones invidents, també els ha donat un impuls important: El 15 de març van poder tocar a l’FNAC d’El Triangle, a Barcelona.

 

Deixa un comentari