L’Associació INTEGRA inaugura la botiga de paper A Mà d’Olot gràcies a l’aportació d’11.400 euros dels veïns de la Garrotxa

L’Associació INTEGRA va inaugurar ahir a la tarda A Mà taller – Botiga de paper, l’establiment de venda de paper reciclat que es troba ubicat al carrer Bonaire d’Olot. Per a l’obertura d’aquesta botiga, que millorarà l’autonomia personal dels usuaris d’INTEGRA, l’associació va demanar el mecenatge dels garrotxins. L’establiment ha estat possible gràcies a l’aportació d’11.400 euros dels veïns de la comarca.

Ahir a la tarda es van ultimar els últims preparatius per posar en marxa el taller i botiga de paper A Mà de l’associació Integra. La imatge de l’establiment ha estat cuidada fins a l’últim detall. El carrer Bonaire d’Olot va omplir-se per assistir a la inauguració de l’establiment, que va comptar amb la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Montserrat Roura. Els responsables dels tallers ocupacionals d’INTEGRA tenen clar que els usuaris de l’associació seran els grans ebenficiats. Ahir ningú no es va voler perdre detall dels tresors de paper que es troben a l’establiment.