L’Institut Bosc de la Coma d’Olot acollirà exàmens per obtenir certificats d’anglès de Cambridge a partir d’aquesta primavera

L’institut Bosc de La Coma acollirà els exàmens dels certificats d’anglès de Cambridge. El departament d’idiomes del centre ha aconseguit l’homologació com a centre col·laborador i formador, i aquesta primavera obre les inscripcions per a tots els ciutadans d’Olot i la Garrotxa.

Fins ara, els exàmens per aconseguir certificats d’anglès de Cambridge com el PET o el First s’havien de fer a Vic o Figueres. Ara ja es poden fer a Olot. El departament d’idiomes de l’Institut Bosc de la Coma ha aconseguit que els centre Exams Catalunya de Cambridge English els homologui per acollir aquest tipus de proves.

El període d’inscripció per fer els exàmens està obert a tots els veïns de la Garrotxa i no es tancarà fins a principis de maig. Trobaran tota la informació sobre les dates i modes d’inscripció a la pàgina web de l’Institut Bosc de la Coma d’Olot.

Deixa un comentari