L’organització del torneig de futbol juvenil internacional MIC preveu un impacte econòmic de tres milions d’euros a la Costa Brava

Aquesta Setmana Santa torna el MIC, el torneig de futbol juvenil internacional que acull la Costa Brava. Començarà dimarts vinent i es preveu que tingui un impacte econòmic que superi els tres milions d’euros. El torneig repetirà el MIC Integra, amb 16 equips, entre els quals es troba el liderat per Zacarías Oualid, de Sant Joan les Fonts.

Prop de 600 partits formen l’esquelet del MIC, el torneig de futbol juvenil que es celebra a la Costa Brava cada any. En aquest esdeveniment de 5 dies, hi ha un gran nombre d’observadors dels clubs més importants del món per veure possibles fitxatges. Una idea que es reforça amb el MIClive, una aplicació per a Androids, tabletes i web que permetrà conèixer les classificacions en temps real.

En aquesta edició, la catorzena, hi participaran més de 200 equips. En total hi haurà la representació d’equips de 36 països d’arreu del món. A més, el president de la Diputació de Girona ha recordat la mobilització que comporta aquest esdeveniment i l’impacte econòmic que viuen els municipis de la Costa Brava.

A més el torneig repetirà el MIC Integra. El dissabte 19 de Març, es disputarà la segona edició de la categoria integra, dirigida a persones amb discapacitat. Una jornada que es celebrarà a Llagostera i comptarà amb la participació de 16 equips, quatre més que l’any passat.

El Mediterranen International Cup ja ha vist passar diferents rostres que avui formen part dels millors jugadors de futbol com per exemple Leo Messi, Cesc Fàbregas o Gerard Piqué.

x