Neix l’Associació Joves Empresaris de La Garrotxa que farà la presentació oficial el 9 de maig a la Sala Torin

Ahir, va néixer l’Associació de Joves Empresaris de La Garrotxa, un nou col·lectiu empresarial, que el proper dia 9 de maig es donarà a conèixer oficialment. L’entitat pretén ser un complement de l’Associació de Joves Empresaris de Girona que compta amb uns 500 associats.

Per donar a conèixer la organització, s’han creat dos actes a la Sala Torin. El primer d’ells serà un networking. Qui hi vulgui participar en aquest primer acte, que començarà a dos quarts de cinc, s’ha d’inscriure enviant un correu electrònic a: delegaciogarrotxa@ajeg.org.

El mateix divendres, a les set de la tarda, es farà el segon acte que consistirà en la conferència del consultor i formador professioal Emilio Duró, que porta més de 25 anys assessorant les principals empreses del país. Duró no ha fet mai cap conferència a les comarques de Girona, i la que va realitzar fa uns anys a Galícia està penjada al youtube i acumula més d’un milió de visionats. L’acte és gratuït i obert a tothom.

L’objectiu d’aquesta nova entitat és crear lligams entre als joves empresaris garrotxins i crear un espai on compartir experiències i coneixements. Tothom qui es consideri jove o tingui una empresa de pocs anys de vida pot adherir-se a l’associació.

Deixa un comentari