Olot Televisió gravarà l’espot promocional aquest dissabte a la plaça major d’Olot

Color, moviment i música. Aquests són els tres ingredients principals de l’espot promocional d’Olot Televisió d’aquest 2014. La Televisió de la Garrotxa segueix apostant per les entitats i associacions de la comarca perquè participin directament de l’espot, i aquest any es prepara conjuntament amb l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot (EME).

Des de fa alguns mesos professors i alumnes del centre treballen amb entusiasme la part més creativa de l’espot, un mosaic format per prop de 200 peces de cartró d’un metre quadrat cadascuna. Per una banda es mostraran els colors corporatius de l’EME i, per l’altre, la mosca d’Olot Televisió.

Però això no és tot. L’espot promocional també tindrà música, la que estan composant vuit bandes de timbalers de la Garrotxa. La Colla Gegantera de la Vall de Bianya, Marrinxosband, Tam Tam Timbalers, Trenkavaquetes del Pont, Trik Trak Tabalers, Timbus, VanDalmogàvers i Xot’s.

Desenes de timbalers s’han unit per composar una melodia que serà la base de l’espot promocional i que interpretaran en directe. La gravació de l’espot promocional es farà el dissabte 12 d’abril a partir de les 16h a la Plaça Major d’Olot i es convida a tothom a participar-hi. El rodatge de l’espot anirà acompanyat d’una cercavila pels carrers de la ciutat per dinamitzar el centre i convertir l’activitat en una festa al centre.