Gospel Cor Garrotxa organitza un taller amb el prestigiós director Moisés Sala

El reconegut director de gospel Moisés Sala, que actualment encapçala Gospel Viu Choir, una de les formacions nacionals de major prestigi, va portar el dissabte a Olot una de les seves masterclass. El taller va tenir lloc al Casal Marià i va ser organitzat pel grup local Gospel Cor Garrotxa.

Era la segona vegada que Olot convidava el mestre de gospel per impartir una classe i la intenció no era altre que seguir aprenent d’un dels millors directors d’Espanya d’aquest tipus de cant. El taller va durar tot el dia, temps per aprendre des de les tècniques més bàsiques de preparació pel cant fins aquest mateix. De fet, Sala no és només conegut per la seva trajectòria com a director del Gospel Viu Choir sinó també per la seva experiència amb tallers i seminaris de gospel per diverses empreses, cors professionals i amateurs o universitats i cursos de postgrau.

 

Deixa un comentari