Jennifer Pareja es proclama campiona d’Europa amb un CN Sabadell de llegenda (19-10)

Les nedadores de Nani Guiu van passar per sobre del Vouliagmeni grec a Can Llong (19-10)  i van regalar a la seva afició la tercera Eurolliga europea del club vallesà en els darrers quatre anys. La olotina Jennifer Pareja va camí de la llegenda essent un referent de l’equip. 

La piscina de Can Llong era l’escenari enguany de la final a quatre de l’Eurolliga femenina de waterpolo. El CN Sabadell, favorit en tots els sentits, comptava doncs amb l’avantatge de lluitar títol a casa seva. En les semifinals de dissabte les vallesanes van apallissar l’Orizzonte Catania per 15 a 9 i van obtenir el passi a la gran final que diputarien diumenge davant un Vouliagmeni grec que havia guanyat el Rari Imperia en l’altra encreuament.

La final semblava que seria igualada i les graderies de la piscina del CN Sabadell es van omplir per presenciar un partit que podia coronar l’equip de Nani Guiu per tercera vegada en el continent europeu.

El matx no va tenir gens d’història i el Sabadell , liderat per una Maica Garcia que va marcar fins a set gols i es va erigit en MVP de la competició, va apallissar les gregues per 19 a 10. De fet, en el primer quart la diferència ja era de 5 gols.

La olotina Jennifer Pareja, que també va marcar, ja té la seva tercera Copa d’Europa al palmarès.