Recober guanya el 12è Cros de Bosc de Tosca

El Cros de Bosc de Tosca va reunir gairebé a un centenar d’atletes el diumenge al matí. Pol Recober, del Castellfollit Triatló, es va imposar a Jordi Roura, del Club Natació Olot. La guanyadora absoluta de la prova va ser Judit Riera, del Club Atletisme Pescallunes.

Un sol radiant va donar la benvinguda als atletes disposats a competir en el 12è Cros de Bosc de Tosca; una prova que va establir el seu rècord de participació al comptar amb un centenar d’atletes inscrits. La família de l’atletisme garrotxí va gaudir d’una jornada que va veure competir a més de vint categories a les instal·lacions de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca. El més destacat va ser la batalla en la categoria sènior masculina, on Pol Recober, del Castellfollit Triatló, es va imposar a Jordi Roura, del Club Natació Olot, en una cursa molt igualada. Recober i Roura van anar emparellats tota l’estona fins que l’atleta de Castellfollit va deixar enrere a l’olotí, a la darrera volta de les quatre programades.

En categoria femenina, la vencedora va ser Judit Riera, del Club Atletisme Pescallunes de Sant Feliu de Pallerols, que va córrer a mig gas per la falta d’oponents. Just abans de la prova, Riera va participar a la marxa de Bosc de Tosca, que va fer corrents.

Deixa un comentari