La Garrotxa preveu una ocupació d’un 75% pel pont de Setmana Santa

Els allotjaments turístics de la Garrotxa esperen omplir les places en un 75% pel pont de Setmana Santa, una ocupació similar a la de l’any passat. L’oferta turística de la comarca intenta diversificar-se per no provocar aglomeracions entorn de la Fageda d’en Jordà.

El turisme esperat a la Garrotxa durant la Setmana Santa està clarament diferenciat entre els dies previs a divendres i el que serà pròpiament el pont de la festivitat. Així, els primers dies, l’ocupació prevista gira entorn del 40 i el 45%, mentre que a partir de la nit de dijous, s’espera una ocupació d’entorn del 75%.

La procedència dels turistes continua sent majoritàriament de Barcelona i les seves rodalies, Madrid, el País Valencià i França. Turisme Garrotxa ha notat, però, un creixement pel que fa a les reserves de turistes procedents de l’Aragó. En l’estratègia del sector turístic de la Garrotxa es troba l’intent d’evitar les aglomeracions entorn de la Fageda d’en Jordà i fer gaudir el visitant dels atractius d’altres municipis de la comarca, a través d’activitats que s’organitzen des dels municipis o des de Turisme Garrotxa.

Les previsions d’ocupació a la comarca són molt similars a les de l’any anterior. Durant la Setmana Santa del 2013, més de 2 mil visitants es van adreçar als centres d’informació del Parc Natural de la Garrotxa.

x