La sardana de Messi es presentarà a Tossa de Mar el proper 11 de maig interpretada per la Principal d’Olot i ballada per l’agrupació Flor de Fajol

La sardana dedicada a Leo Messi s’estrenarà el proper 11 de maig coincidint amb la Trobada de Penyes Barcelonistes de Tossa de Mar. La partitura, que es mantindrà en secret fins el dia de la seva presentació, ha estat impulsada per la Penya Barcelonista Almogàvers Garrotxins i l’Agrupació Sardanista Flor de Fajol, i ha estat composta per Josep Navarro. Serà interpretada per primera vagada per la Principal d’Olot i ballada per Flor de Fajol.

La Penya Barcelonista Almogàvers Garrotxins i l’agrupació sardanista Flor de Fajol, han anunciat que la sardana dedicada a Leo Messi ja és a punt. Composta per Josep Navarro, serà presentada per primera vegada el proper 11 de maig durant la trobada de penyes barcelonistes de Tossa de Mar, interpretada per la Principal d’Olot i ballada en una primera instància pels membres de Flor de Fajol.

Tot i que la sardana no es coneixerà fins l’11 de maig, els impulsors han avançat alguns detalls sobre la mateixa. La melodia no serà una versió sardanística de l’himne del Barça, però sí tindrà un passatge que serà fàcilment reconegut pels aficionats.

Els drets d’imatge de Messi han fet impossible titular la sardana amb el nom del jugador. Els impulsors de la iniciativa han optat finalment per anomenar la peça com a ‘sardana +Sí’.

La Principal d’Olot pensa incorporar la sardana de Messi al seu repertori habitual. Les entitats impulsores volen fer arribar la melodia al jugador. També els agradaria que el Futbol Club Barcelona la fes sonar al Camp Nou.

Deixa un comentari