‘La riera’ de TV3 va convertir Olot en el nord de França amb el rodatge d’unes escenes a Malagrida

Ahir al migdia, Olot es va convertir en un plató de televisió a l’aire lliure. Televisió de Catalunya va escollir la capital garrotxina per a la gravació de tres seqüències urbanes a la plaça de Manuel Malagrida i als carrers propers de l’alcalde Lluís Casademont i de Verge de Fàtima.

Representava que les escenes tenien lloc, fictíciament, a la Bretanya Francesa. Es van posar banderes franceses a l’entorn i l’estil neoclàssic dels edificis de la zona va acabar d’ajudar en l’ambientació. Els figurants van ser actors aficionats locals que van haver de caminar pel passeig de Barcelona. L’alberg de la Torre Malagrida va servir de camerinos i de sala de maquillatge. El material gravat ahir forma part dels capítols que tenen previst emetre entre els dies 6 i 9 de maig.

x