La 5a Cursa pel Cor de La Fageda formarà part del Campionat de Muntanya de Catalunya

El proper 10 de maig, el restaurant i el Càmping La Fageda, tornen a organizar per 5è any consecutiu la Cursa Corre per el Cor de la Fageda. En aquesta edició, hi ha diferents recorreguts, on hi destaquen dos de principals. El primer és de 13 km i mig, per camins i corriols de la fageda dins Parc Natural de la Garrotxa i passant pel volcà  de santa margarida i del volcà croscat. Aquest primer recorregut es pot fer tan caminant com corrent i comença a les cinc de la tarda.

El segon recorregut és una trail de 29 km, que comença a les 4 de la tarda i que té un desnivell acumulat de 2.851 metres. Aquesta cursa és, doncs, més dura i passa pels dos millors miradors de la zona volcànica i pel mig del nucli medieval de Santa Pau.

A l’hora, també hi ha dues curses alternatives, una per a nens i una altre per discapacitats. Per atraure nous visitants, s’ha decidit fer la cursa en horari de tarda, perquè els participants no hagin de matinar. 

Enguany, s’ha modificat el traçat, per a fer-lo encara més atractiu, i alhora, una de les novetats és que la cursa forma part del Campionat de Catalunya de Muntanya de la Federació Catalana.

Després de les curses, hi ha una botifarrada i una fesolada popular perquè els corredors recuperin forces i acabin de gaudir de l’entorn volcànic. Per complementar les activitats, durant tot el matí, hi haurà visites guiades a Santa Pau i vistes-tastets a la Cooperativa La Fageda. Per a més informació i inscripcions, visiteu el web, noticiescursa.com o campinglafageda.com. Les inscripcions estan obertes fins el dia 8 de maig.