Olot disposa de dues pantalles públiques per veure el partit

Avui es juga a València la final de la Copa del Rei de futbol, entre el Barça i el Madrid, a dos quarts de deu de la nit. Els aficionats de la Garrotxa tenen diverses opcions per veure aquest partit amb el millor ambient.

La penya blaugrana Almogàvers garrotxins instal·la una pantalla al Firal per seguir el partit en directe, amb servei d’entrepans i begudes, i amb la col·laboració d’Olot Televisió. Allà es farà públic el guanyador del sorteig d’una entrada per anar a veure un partit de lliga del Barça al Camp Nou, durant el tram final de la temporada; encara hi ha temps per a participar-hi: poden aconseguir l’entrada si envien un correu electrònic amb les seves dades a esports@olot.tv. També hi haurà una altra pantalla gegant instal·lada a la Plaça Catalunya per la Penya Barcelonista d’Olot i Comarca, que comptarà amb una actuació en directe del grup Lapsus una hora i mitja abans de la final.