Els pastissers esperen augmentar les vendes de mones de Pasqua

La Mona de Pasqua és un dels dolços més esperats de la Setmana Santa. Aquest any el gremi de pastissers creu que poden augmentar les vendes en un 2%. També creix la demanda de les mones de xocolata, que s’imposen a altres varietats.

S’acaba el període de Quaresma, i per compensar el temps d’abstinència, a Catalunya es mengen les Mones de Pasqua. Aquestes postres són d’alt contingut calòric, i n’hi ha de diferents tipus: de pastís de mantega o fruita, les més clàssiques que van acompanyades d’ous naturals, o les que tenen més èxit entre els petits, les mones de xocolata.

Els pastissers catalans tenen bones expectatives aquest 2014, i creuen que vendran un 2% més de mones que l’any passat. Es calcula que cada català gastarà entre 30 i 80 euros en les mones de Pasqua. Entre les figures més demanades, trobem les Monster High, el personatge Violeta, els elements futbolístics o els relacionats amb els personatges de la faràndula.

 

 

x