La cursa solidària Oxfam Intermón Trailwalker aconsegueix el rècord de participació amb 355 equips inscrits que suposaran un 100% d’ocupació a Olot

La quarta edició de la cursa solidària Trailwalker Intermon Oxfam tornarà a sortir d’Olot el proper dissabte 26 d’abril, i ho farà amb un ràcord de participació. Aquest any s’hi ha inscrit 355 equips, el que reprsenten 2.130 persones, que han aportat un total de 650 mil euros per lluitar contra la pobresa al món. S’espera una ocupació del 100% a Olot i prop del 100% a la Garrotxa.

L’any passat, un total de 272 equips van sortir d’Olot en direcció Sant Feliu de Guíxols a la cursa solidària Trailwalker Intermon Oxfam. Aquest any, s’hi han inscrit 355 equips, un ràcord de participació en la història de la prova.

Cada equip està format per quatre persones participants i dues més com a suport. Per tant, són un total de 2.130 persones les que participaran a la prova el proper dissabte 26 d’abril. L’esdeveniment aporta visibilitat a Olot, a més d’un impacte turístic molt important. Es preveu una ocupació del 100% a la ciutat la nit de divendres a dissabte.

Una altra dada important és l’aportació solidària. Els participants han donat 650 mil euros a Intermon Oxfam per lluitar contra la probresa al món. Dels 355 equips inscrits per a aquest any, 71 provenen de les comarques de Girona, que és la segona província a formar més grups. Hi participen quatre entitats esportives d’Olot, tres equips de Terra de Volcans i un del Club Natació Olot. També s’han de sumar els garrotxins que participen a través d’empreses de la comarca, que cada any hi són més representades.

x