La Final de la Copa del Rei es va viure amb civisme al Firal i la plaça Catalunya d’Olot

Ahir a la nit, centenars de garrotxins van aplegar-se al Firal i la plaça Catalunya d’Olot per viure en grup o en família la Copa del Rei, a les pantalles gegants habilitades per la penya Almogàvers Garrotxins i la penya Barcelonista d’Olot i Comarca. La majoria d’assistents, aficionats del Barça, no van marxar contents pel resultat. Tot i així, el civisme va imperar i el partit va poder ser seguit en un ambient agradable i acollidor propiciat per l’organització.

Arribava el vespre a Olot i els aficionats garrotxins es congregaven a les diferents places de la ciutat amb pantalla gegant per seguir el final de la Copa del Rei. El grup Lapsus era l’encarregat d’amenitzar els minuts previs al partit a la plaça Catalunya d’Olot, on la Penya Barcelonista d’Olot i Comarca havia habilitat una de les dues pantalles gegants.

Al Firal també se seguia el partit amb un gran ambient, a l’espai organitzat per la penya barcelonista Almogàvers Garrotxins, amb la col·laboració d’Olot Televisió. El gol de Di Maria als primers minuts avançava el Madrid, i els aficionats blaugrana veien com la història es repetia. El Barça no era el primer a inaugurar el marcador, i li tocava remuntar. Els únics contents, els aficionats del Madrid. A la mitja part, els assistents coneixien el guanyador del concurs organitzat pels Almogàvers i Olot televisió. Albert Pujolàs era l’afortunat que guanyava una entrada per anar a veure el Barça el dia que ell triés. A la segona part, el gol de Bartra donava ànims als aficionats blaugrana, que canviaven l’actitud. Fins i tot es va encendre una bengala per festejar el gol. El Barça tornava a entrar al partit. Però un impressionant esprint de Bale per la banda esquerra culminava en el segon gol del Madrid. Altre cop nervis i cares de desesperació entre els aficionats, que presenciaven poc després la gran ocasió de Neymar. Al jugador brasiler se li escapava per ben poc l’empat, amb un xut que va impactar al pal de la porteria de Casillas, i els seguidors es posaven les mans al cap. Al final del partit, decepció, però esportivitat. El civisme va imperar en un espai amb aficionats del Madrid i del Barça, que posaven el respecte per davant del desencís.