L’Olot busca 3 punts contra el Villarreal per apropar-se a la permanència

La Unió Esportiva Olot juga aquest divendres a Vila-real, buscant tres punts que el permetin apropar-se a la salvació virtual a falta de quatre jornades de lliga; malauradament, tenen fins a tres baixes respecte el darrer partit.

Els homes d’Arnau Sala juguen contra el Villarreal B, el filial de l’equip de Primera Divisió, sense la presència del defensa Agustín Fernández ni de l’extrem David López, sancionats el darrer partit contra l’Elx B, ni tampoc amb el davanter Uri Santos, que té una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra i haurà d’estar entre 15 i 20 dies de baixa. Després de la desfeta contra l’Elx, Arnau Sala espera que els seus jugadors reaccionin, assegurant que la seva situació és millor de la que indica el 0 a 4 que van patir en la darrera jornada.