L’Olot empata a 0 al camp del Villarreal B i suma un punt meritori

La Unió Esportiva Olot ha arrencat un punt del camp del Villarreal amb un 0 a 0 en el partit disputat aquest divendres al matí. Els homes d’Arnau Sala han tingut ocasions clares per desequil·librar el marcador, però han arribat més cansats als últims minuts. Albert Canal ha hagut de ser traslladat amb ambulància a l’Hospital de Vila-Real després de rebre un cop abans d’arribar a la mitja part.

L’Olot visitava aquest divendres el Villarreal B, l’equip “amb més qualitat de la Segona B” segons el mateix entrenador olotí Arnau Sala. I els seus jugadors han disputat un partit obert, amb ocasions per les dues bandes. L’Olot ha tingut bones oportunitats, però les més clares han sigut de l’equip castellonenc, que ha enviat una pilota al travesser de còrner directe al minut 10 de partit. Abans del final del primer temps ha arribat el succés negatiu del partit: la lesió d’Albert Canal, que ha rebut un impacte d’Edu Ramos, que l’ha colpejat amb el peu després d’intentar fer una xilena a la frontal de l’àrea olotina. El central de Sant Privat ha hagut de sortir del terreny de joc amb llitera, per ser posteriorment traslladat a l’Hospital de Vila-real per examinar-lo; per tranquil·litzar la grada, Canal ha aixecat el dit polze mentre abandonava el camp, i Savall ha entrat al seu lloc.

A la represa, l‘Olot ha jugat més just de forces: tot i tornar a tenir ocasions, el Villarreal B ha tingut més oportunitats per encetar el marcador. Al minut 59 l’hi han anul·lat un gol per fora de joc, i al minut 67 Juanto ha enviat una pilota al pal. Malgrat tot, s’ha pogut resistir a les embestides locals, i abans del xiulet final ha debutat el davanter Toni Ruedas amb l’equip olotí.

Amb l’empat a 0, l’Olot suma un punt que el deixa a la 14a posició amb 42 punts i fa un petit pas cap a la salvació definitiva. Ara els olotins es troben set punts per sobre el Sant Andreu, que ocupa plaça de promoció de descens, però que encara ha de jugar aquesta jornada.

*Autor fotografia de la portada: Martí Albesa