La Fageda d’en Jordà, principal atractiu turístic del pont de Setmana Santa

Tot i que l’oferta turística del pont de Setmana Santa ha estat variada, ha resultat impossible evitar les aglomeracions de visitants entorn de la Fageda d’en Jordà, a Santa Pau, un dels principals atractius de la zona.

Sobretot el dissabte al matí les cues de vehicles eren interminables i en tots els viatges, els carros de cavalls es veien desbordats de gent, principalment de Barcelona. Els visitants destaquen les bones comunicacions amb la comarca, de menys d’una hora i mitja de trajecte, fet que els ha facilitat el viatge. La majoria no era la primera vegada que visitaven la Fageda. Durant la Setmana Santa de l’any passat, més de dos mil visitants es van adreçar als centres d’informació del Parc Natural de la Garrotxa, una dada que no disminuirà aquest any.