L’afició olotina acomiada el CPA Olot abans de la seva participació al Campionat Europeu d’Holanda

El CPA Olot va mostrar ahir les dues coreografies que participaran al Campionat Europeu de grups de xou de patinatge artístic, que es disputarà a Holanda el proper cap de setmana. El pavelló municipal d’Olot es va omplir d’aficionats per veure l’últim entrenament en obert abans del Campionat.

La ciutat d’Almere, a Holanda, ja espera l’arribada de les patinadores del Club de Patinatge Artístic Olot, així com a les seves rivals de tot Europa. Aquest municipi acull el proper 25 i 26 d’abril el Campionat continental de grups de xou, on el club olotí hi participarà amb dues coreografies: la del grup A -guanyador del campionat d’Espanya-, i la del grup juvenil -bronze a la competició estatal-. Per tal de desitjar sort a les patinadores, el CPA Olot va oferir un darrer entrenament obert a l’afició abans de participar al Campionat, que va tenir lloc aquest dilluns: les grades es van omplir per tal de donar suport a les patinadores garrotxines.

És la primera vegada que el grup juvenil pot competir en un Campionat d’Europa, una participació que s’ha aconseguit gràcies als bons resultats obtinguts amb la coreografia ‘Amb Sentiment’. Pel que fa al grup A -que competirà amb ‘Respira’-, l’objectiu és afegir un nou títol europeu als vuit que ja hi ha a les vitrines del club. De totes maneres, les patinadores es mostren cautes davant les seves opcions d’aconseguir el Campionat d’Europa. Abans de l’entrenament obert, el Club de Patinatge Artístic Olot va presentar els canvis que ha fet a la web del club.