L’ocupació turística a la Garrotxa ha arribat al 87% pel pont de Setmana Santa, superant les dades de l’any passat i les previsions fetes aquest any pel sector

L’ocupació turística per Setmana Santa a la Garrotxa ha superat el 80%, per sobre de les previsions fetes pel sector. Les reserves d’última hora es troben darrere de les dades finals. Institucions i turoperadors han intentat repartir els turistes per la Garrotxa amb activitats programades com la Fira Modernista d’Olot o la Fira dels forjadors del ferro de Besalú.

Eduard Llorà, president de Turisme Garrotxa, ha explicat que la millora d’ocupació, respecte a l’any passat és deguda a la bona feina que es fa des del sector. Aquesta bona feina de la qual parla LLorà, es basa en la bona atenció al client i en la bona promoció de la comarca. Tan és així, que hi hagut clients que han repetit l’experiència turística a la Garrotxa. L’augment de l’ocupació s’ha notat, sobretot, en el 100% d’ocupació als bungalows i en el 90% al turisme rural, que és on hi hagut les puntes turístiques de la comarca.

Pel què fa a l’entorn de la Fageda d’en Jordà, que ha tornat a patir problemes d’aparcaments i cues a la carretera d’accés, ha explicat que són moments concrets difícils de preveure, però que sempre s’ha intentat informar a temps real a les oficines de turisme per tal d’informar d’aquestes aglomeracions i enviar als visitants a llocs més tranquils, per així, no afectar també, als habitants de la zona.

Una setmana santa, doncs, que Lorà ha qualificat de molt positiva i amb una molt bona ocupació, tot i algún problema puntual, que s’intentarà solucionar d’ara en endavant, com el de La Fageda. 

x