Les entitats de la Garrotxa omplen el Firal d’Olot en la Diada de Sant Jordi

Les associacions de la comarca han participat molt activament de la jornada festiva des del Firal d’Olot.  La majoria ho han fet amb parades on a més de roses i llibres també han ofert productes originals, com llaminadures o motius decoratius relacionats amb Sant Jordi.

A la parada de l’Escola Pia d’Olot, per exemple, s’ha portat a terme la iniciativa Recicla Cultura, que consisteix en vendre llibres usats i que destina els beneficis a persones que aprenen a llegir i escriure. Al mateix temps, els alumnes de quart d’ESO recaptaven diners per al seu viatge de final de curs a Itàlia. La majoria d’entitats participants ho han fet amb l’objectiu de recollir diners per les seves activitats, però n’hi ha hagut d’altres que ho han fet per donar-se a conèixer. De la seva banda, la cantant Jessica Mellado ha promocionat el seu nou disc amb diversos miniconcerts. Així, la música i la originalitat dels garrotxins ha omplert el Firal d’activitat durant tot el dia.